В'ячеслав Узєлков після операції на серці знову потрапив до лікарні та показав себе під крапельницею

Лікарі призначили спортсмену курс профілактичних процедур, які покращують його здоров'я після тяжкого хірургічного втручання.

instagram.com/uzelkov_official

Український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков, якому у квітні зробили операцію на серці, знову потрапив до лікарні. В Instagram спортсмен виклав знімок із лікарняної палати, де він лежить під крапельницею. За словами Узєлкова, лікарі йому призначили курс профілактичних процедур, які покращують його здоров'я після тяжкого хірургічного втручання.

– У мене знову лікарня. Добре, що профілактичне, але дуже важливе, – підписав кадр Узєлков.

Про те, що у нього буде серйозна операція, Узєлков повідомив у соцмережах на початку березня. Він проходив лікування у Національному центрі хірургії та трансплантології ім. Шалімова. За місяць В'ячеслав вийшов на зв'язок із реанімації та подякував лікарям за успішно виконану роботу.

Боксер понад 22 роки був одружений з фітнес-тренером Мариною Боржемською. Пара розлучилася у 2018 році, у них є двоє дітей. У 2022 році спортсмен зізнався, що планує одружитися з новою обраницею, а майже через два роки змінив сімейний статус у Facebook з «холостяка» на «заручини». Ім'я нової коханої боксер поки що зберігає у секреті.