На фестивалі Atlas United скасували виступ VERKA SERDUCHKA & BAND і анонсували хедлайнером DOROFEEVA

Організатори фестивалю оголосили про скасування виступу української зірки та її бенду.

instagram.com/v_serduchka

VERKA SERDUCHKA з бендом скасувала свій виступ на Atlas United. У команді фестивалю пояснили, що артистка планувала виступити з ексклюзивною україномовною програмою, проте через відсутність ключових музикантів та ситуацію в країні провести повноцінні репетиції та підготувати виступ колектив не зможе. Про це повідомляється на офіційній сторінці фестивалю в Instagram.

- Друзі, на жаль, ми змушені повідомити про скасування виступу VERKA SERDUCHKA & BAND на Atlas United-2024. Для Atlas United-2024 VERKA SERDUCHKA з бендом готували ексклюзивну україномовну програму ATLAS SPECIAL. Однак через відсутність ключових музикантів та ситуацію в країні команда не має змоги провести повноцінні репетиції, а відтак – на належному рівні підготувати програму. Нам шкода, адже ми розуміємо, як сильно ви чекали на цей виступ. Віримо, що ми обов'язково зустрінемося наступного разу і послухаємо вже нову якісну програму від VERKA SERDUCHKA & BAND! - йдеться у пості.

Організатори також анонсували нового хедлайнера фестивалю. Нею стане DOROFEEVA, яка вийде на сцену Atlas United 14 липня.

- Я дуже сумувала за ATLAS, але цього разу це зовсім інший ATLAS – не той, до якого ми всі звикли… Головною метою цьогорічного фесту стане мегазбір, і для мене за честь до нього приєднатися. Тож єднаймося, слухаємо українську музику та спільно допомагаємо, - закликала співачка.

Цього року Atlas United пройде на території київського Blockbuster Mall з 12 по 14 липня з благодійною метою – зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки Сил оборони. Протягом трьох днів для глядачів виступатимуть понад 70 українських артистів: «Бумбокс», Артем Пивоваров, «Жадан і Собаки», «Без обмежень», Dantes, «Курган & Agregat», «Друга Ріка», Latexfauna, стендап-коміки та світові артисти. Хедлайнером першого за два роки повномасштабної війни фестивалю стане вокалістка Within Temptation Шарон ден Адель. Наживо побачити виступи зірок можна буде на шести сценах.