Тіна Кароль відповіла на коментарі, що вона пройшла курс військової підготовки заради "показухи"

Співачка Тіна Кароль порадила пройти курси військової підготовки, замість того щоб писати негативні коментарі у соцмережах.

Співачка Тіна Кароль порадила пройти курси військової підготовки, замість того щоб писати негативні коментарі у соцмережах. Так співачка відповіла на хейт, що вона пройшла такі курси нібито заради "показухи".

- Перечитавши твіти про проходження мною медично-тактичного курсу, відповім тим, хто вмудрився писати "Проплачено / пропаганда / показуха...". Живучи у країні, де точиться війна, не знати тактичної медицини і т.п. - це НОНСЕНС. Я вирішила пройти курс, щоб у разі небезпеки свідомо допомогти рідним, сусідам, просто людям, собі. Після третьої сирени вночі, коли літав "шахед" над будинком, я усвідомила, що абсолютно безпорадна, але це вже у минулому.
Люблю життя. Люблю Україну. Хочу та маю бути корисною. P.S. Велика честь - отримати досвід від ветеранів "Азову". Незламні духом, досвідчені і молоді. Запишіться й ви, це корисніше, ніж просто твіти-ікси, - написала Кароль у фейсбуці.

Фотографії Кароль у військовій формі з'явилися 17 червня в інстаграмі курсів військової підготовки для цивільних "Резервіст". Згодом співачка розповіла, що курси були платними, вона навчалася тактичної медицини, поводженню зі зброєю, практикувалася у стрільбі та використанні радіозв'язку.

Згідно з інформацією на сайті "Резервіста", курс цивільної підготовки коштує 13 775 грн. Він триває три тижні, заняття від 6 до 10 годин на день.