"Бріджертони" на Netflix: все, що потрібно знати про четвертий сезон серіалу

Розповідаємо про те, що відомо про четвертий сезон серіалу на даний момент.

netflix.com

На платформі Netflix з'явилися заключні епізоди третього сезону серіалу "Бріджертони", сюжет якого був зав'язаний на історії третього з восьми дітей віконта Едмунда і віконтеси Вайолетт Бріджертон Коліна, який здобув щастя з подругою дитинства Пенелопою Фезерінгтон. Ще у 2021 році було підтверджено продовження серіалу на четвертий сезон, проте коли відбудеться прем'єра і хто стане його головними персонажами, творці проєкту не розкривають. У фінальних серіях нового сезону глядачам натякнули, що ними можуть стати одразу кілька пар.

Колін та Пенелопа Бріджертон

Наприкінці 3-го сезону Пенелопа нарешті "вийшла з тіні", оголосивши про те, що саме вона є автором скандальної колонки під псевдонімом леді Віслдаун, а також одружилася з коханим Коліном і стала матір'ю майбутнього лорда Фезерінгтона. Зі свого боку Бріджертон, захоплюючись письменницьким успіхом дружини, також видав книгу "Подорож із самим собою". Виконавці головних ролей Люк Ньютон та Нікола Кофлан в інтерв'ю Tudum висловили сподівання, що їхня серіальна пара Коліна та Пенелопи у четвертому сезоні нарешті зможе насолодитися радістю.

- Ми з Люком постійно говоримо про це: "Я хочу, щоб Колін та Пенелопа були просто щасливими ідіотами", - розповіла в інтерв'ю Tudum Нікола Кофлан. - Мені дуже хочеться, щоб вони були просто занудами, які сиділи б на краю бальної зали і спостерігали за тим, що відбувається.

Але не виключено, що в четвертому сезоні може спалахнути скандал. Після заяви Пенелопи на фінальному балі сезону прихильність королеви може зникнути будь-якої миті, оскільки вона продовжує писати колонку пліток тепер вже під своїм ім'ям.

- Ніколи не буде просто спокою і тиші, - зазначив Люк Ньютон. - Мені не терпиться побачити, що з усього цього вийде.

Вайолетт Бріджертон

Після довгих років самотності глава сім'ї Бріджертон Вайолетт, можливо, готова до того, щоб знову закохатися. Вдова віконта на кількох балах зблизилася з братом леді Денбері, лордом Маркусом Андерсоном. У фіналі 3-го сезону вона запросила його на весілля дочки, а також танцювала з ним на балі сімей Данкворт-Фінч. Не виключено, що у четвертому сезоні нам покажуть зародження нової історії кохання.

Ентоні та Кейт Бріджертон

В останніх серіях сезону Кейт та Ентоні вирушають до Індії, щоб підготуватися до народження первістка і ближче познайомитися з родиною Шарма. Як і в медовий місяць, Ентоні залишає обов'язки віконта у надійних руках свого старшого брата Бенедикта Бріджертона. Чи побачимо ми цю пару у новому сезоні - наразі невідомо.

Бенедикт Бріджертон

Бенедикт, який, ймовірно, стане головним героєм наступної історії, підходить до четвертого сезону з новим розумінням себе. Завдяки стосункам з леді Тіллі Арнольд і Полом Суаресом Бенедикт зрозумів, що має більше романтичних можливостей, ніж він очікував. Наприкінці 3-го сезону старший брат Бріджертонів натякнув, що з нетерпінням чекає на бал-маскарад матері Вайолетт під час наступного світського сезону. За сюжетом книги саме там почнеться його історія кохання.

- Його особистість була трохи під питанням, але, схоже, це ніколи не хвилювало його, - зізнався Люк Томпсон в інтерв'ю Tudum. - Часто виникає відчуття... Ти або такий, або такий. Він це розуміє.

Франческа та Джон Стірлінг

Третя з чотирьох сестер Бріджертон Франческа несподівано для світського суспільства побралася з лордом Кілмартіном. Молодята вирушають до Шотландії в компанії Елоїзи та нового персонажа - кузини Джона Мікаели Стірлінг, поява якої вже викликала суперечки та критику в соцмережах. А все тому, що за сюжетом книги Мікаела є чоловіком. Яким буде результат цієї зустрічі, нам розкажуть у четвертому сезоні.

Елоїза Бріджертон

Найдопитливіша з дітей сім'ї - Елоїза - вступає у четвертий сезон з цікавістю, з якими відкриттями може зіткнутися у світі. У фінальних сценах 3-го сезону вона вирішує супроводжувати сестру Франческу та її нового чоловіка лорда Джона Стірлінга до маєтку у Шотландії. Виконавиця ролі Елоїзи Клавдія Джессі вважає, що світський сезон без дружби Пенелопи дав Елоїзі незалежність, необхідну для подібних подорожей. Кого вона зустріне на шляху, творці проєкту тримають у секреті.

- Це була та сміливість, яка була їй необхідна, щоб сказати: "Я вирушу до Шотландії зі своєю сестрою, назавжди залишившись третьою", - зазначила Джессі у коментарі Tudum.