Блогер Даша Євтух показала тіло після кесаревого розтину та розповіла про прийняття себе

У дівчини та її чоловіка народилася дочка, якій надали незвичайне ім'я Феміда.

Інстаблогер Даша Євтух у соцмережах розповіла про складний шлях прийняття себе після пологів та поділилася кадрами свого тіла. У Instagram інфлюєнсер опублікувала знімки в спідній білизні зі шрамом від кесаревого розтину та зізналася, яким був період відновлення після операції.

- Життя після кесарева продовжується! (Але коли себе перший раз побачила то так не думала). Після операції ще не пройшов місяць, та мені вже краще. Звичайно, поки що я обмежена в деяких діях. Через 5 годин після кесаревого розтину потрібно було вставати і трохи походити. Було дуже боляче, бо в тебе повністю розрізаний живіт. Перших днів 5-7 найважче було для мене встати з ліжка, бо якщо я ляжу, тоді довго не могла встати. Так, як дитину треба було годувати кожні три години, всі дні у пологовому будинку майже не спала. Могла в день на годинку прилягти поки Саша побуде з малою, і вночі на годинку-дві. Щоб потім мені довго не довелося вставати, я просто не лягала, - розповіла Євтух.

Даша зазначила, що їй було страшно народжувати і нелегко прийняти своє тіло, проте тепер розуміє, що все обов'язково відновиться, і цього не слід боятися. Блогер також підтримала інших дівчат, у яких заплановано кесарів розтин, і наголосила, що найголовніше - нове життя, яке варте всіх випробувань.

- А ще коли бачила своє тіло то хотілось плакати, та іноді і плакала. При ходьбі ти відчуваєш як трясеться в низу живота твій жирок і шкіра і наче гармошка туди сюди. В той момент ти думаєш, що воно таким і буде, але це не так, то просто все на емоціях, всі відходять і повертаються до свого попереднього зовнішнього вигляду, просто потрібен час. Та і коли розумієш, що в тебе тепер є твоя маленька кнопочка то все інше здається вже не таким і важливим. Тому плакати і відразу засмучуватись так, як я не треба. Все добре! Особисто мені було страшно і природньо народжувати і кесаревий робити, я довго морально налаштовувалась на це все (так і не налаштувалась). Просто дякую тим лікарям, які тоді були на зміні, бо мене трусило, мені було страшно. Ну шо ж сказати, я трохи бешена не давалась йти до рук. А їм вдалось мене заспокоїти, – поділилася Даша.

Блогер вперше стала мамою наприкінці травня. У дівчини та її чоловіка, депутата райради Олександра Глазова, народилася донька, якій дали незвичайне ім'я Феміда. Пара оголосила про заручини у квітні минулого року, а весілля зіграла напередодні Дня Незалежності – 23 серпня.

Даша Євтух – блогер із Полтавщини. Вона стала популярною в соцмережах завдяки своїм роликам розпаковок із сільського магазину та прогулянок із тваринами. У 2021 році брала участь у кулінарному шоу "МайстерШеф". На її сторінку в Instagram наразі підписано понад 350 тисяч людей.