Євген Кошовий з дружиною та донькою прийшов на балетну прем'єру до Катерини Кухар

Балерина та народна артистка України Катерина Кухар представила балет «Коппелія» в Національній опері 

Балерина та народна артистка України Катерина Кухар представила балет «Коппелія» в Національній опері за участі студентів Київського державного фахового хореографічного коледжу, який вона очолює з 2020 року. 

Виставу створив балетмейстер Анатолій Шекера. Більше 15 років "Коппелії" не було в репертуарі. Працювати над виставою його запросила Катерина Кухар. Сама прима-балерина за своїми учнями та студентами спостерігала з ложі й на сцену вийшла лише на поклін та перед початком другого акту для вручення почесної відзнаки Олександру Крошці, який допоміг облаштувати бомбосховище у хореографічному коледжі.

- Ми прививаємо дітям любов та повагу до балетних традицій та поважаємо наших легендарних постановників. Вдячна педагогам, постановнику й всій нашій великій команді, що працювала над виставою, працю багатьох не видно на сцені але без їх кропіткого труда ця ідея не змогла б втілитись у життя. Дирекція Національної опери відзначила високу технічну якість, професійність та зауважила на тому, що вони танцюють як справжні вже готові артисти, - розповіла Кухар.

Балетну прем'єру відвідали філософиня Наталія Кривда, очільник "Студії Квартал 95" Євген Кошовий з дружиною Ксенією та молодшою донькою Серафимою, співзасновниця жіночого "Фонду Маша" Ксана Нечипоренко, дружина військовослужбовця та актора "Студії Квартал 95" Олександра Пікалова Ірина, продюсер Сергій Перман, науковиця Ольга Росашанська.