Осадча показала рідкісне фото з батьком і розповіла про їхні спільні риси характеру

Знаменитість ніжно звернулася до батька в соцмережах.

instagram.com/kosadcha

Телеведуча Катерина Осадча у соцмережах привітала батька Олександра з днем ​​народження, показавши їх рідкісний знімок. У новому пості Instagram Осадча виклала кадри із сімейного архіву, на яких позує разом із батьком, а також його спільні знімки з онуками. У публікації вона також висловила подяку за виховання і розкрила, які саме якості успадкувала від батька.

– Для мене День народження тата завжди особливе свято. Це і початок літа і затишний по сравжньому теплий вечір. А ще, чим старшою я стаю, тим більше розумію, як важливо все те, що в нас закладали.
Я вже якась писала, що люті до ремонтів і благоустрою, імпресіоністів і книжок (в мене так само на тумбочці книжковий безлад, як у тата) до подороже і екскурсій - Це все тато і воно зі мною назавжди. Дякую Тато за все твоє в мені. З Днем народження, тато, нам ще стільки треба побачити і стільки пам’яток обійти, от тільки б перемога скоріше! - привітала отця Осадча.

Катя Осадча родом із Києва. Батько - Осадчий Олександр Володимирович, генеральний директор ДП ВО "Київприлад". Мати телеведучої Анна Павлівна – за фахом бібліотекар.

Раніше фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук показав рідкісний знімок зі своєю мамою Світланою Олександрівною. Музикант зробив сімейне селфі під час поїздки до рідного міста Мукачеве.