Наталя Гуменюк стала заступницею начальника управління комунікацій ОК "Південь"

До повноважень Гуменюк входить все, що стосується комунікацій ОК "Південь".

detector.media

Наталія Гуменюк стала заступницею керівника Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України. Цю інформацію вона підтвердила у коментарі "Детектор медіа".

До повноважень Гуменюк входить все, що стосується комунікацій ОК "Південь". Тепер вона працює в новому управлінні, яке створили для "покращення комунікацій з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення".

- Для мене це не нове призначення, але я не можу називати дат. Коли призначається офіцер на посаду, це закрита інформація. Я нині перебуваю на посаді заступника начальника Управління комунікацій Оперативного командування "Південь". Два з половиною року я була начальником Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України, а наразі офіційно призначена на посаду заступника начальника управління комунікацій ОК «Південь». Тут є деяка різниця, хоча б навіть в тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, вже в межах компетенції ОК «Південь». Управління створено в рамках реформи комунікації у Збройних силах в цілому. Це порівняно нова структура, але основне її покликання - покращення комунікацій з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення, - зазначила Наталія Гуменюк.