Маша Єфросиніна з чоловіком у подкасті прокоментували чутки про розлучення

Маша та Тимур спростували цю новину, запевнивши, що в їхній родині все гаразд.

youtube.com/Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв вперше прокоментували чутки про розлучення. Про розставання пари в соцмережах повідомили блогери, посилаючись на джерела з близького оточення сім'ї. За їхніми словами, причиною розриву нібито стала зрада бізнесмена з молодою коханкою. У новому подкасті інтерв'юера "Квиток на Марс" Маша та Тимур спростували цю новину, запевнивши, що в їхній родині все гаразд.

- Наша Нана днями надсилає мені ролик з TikTok, де написано "Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв розлучаються. Причина очевидна - молода коханка". І вона мене запитує: "Мамо, як ти це все вигрібаєш?" Тут я мала два моменти. По-перше, наша дочка мені це надсилає зі словами "Мам?!". [Читаю] "застала чоловіка з коханкою". Застала... я вже думаю, що я нікого ніде не заставала. І де я тебе повинна застати? Приїхати на Запорізький напрямок, відкрити ваш чоловічий будиночок, забігти і сказати: "Ах ти, к*рво, відірвись від мого чоловіка!" приблизно так? - поцікавилася телеведуча.

Єфросиніна додала, що була здивована, коли у цю плітку повірили підписники.

- Історія в тому, що ці плітки, говорячи мовою молоді, залетіли. Вони реально розносяться... І вчора наші друзі, з якими ми відпочивали, вони перебували в іншій країні, сиділи в кав'ярні і поряд з ними люди обговорювали наше з тобою розлучення. Це означає, що це штука розлетілася, - сказала Маша.

- Я чув від тебе це і ще друзі говорили. Вони теж десь це побачили і щось навіть про себе там вичитали. Щось ніби "Я друзям розповів...". Я одразу ж переглянув свій список друзів (сміється). Цікаво, що такі речі людям заходять, – уточнив Тимур.

Хромаєв зазначив, що на цій темі дуже легко спекулювати, оскільки з початку повномасштабної війни багато сімей продовжують будувати стосунки на відстані.

- На цій темі дуже легко спекулювати, тому що дуже багато сімей у нас живуть в умовах відстані та випробовують стосунки. Це м'який ґрунт для того, щоб спекулювати. Борщі, шкарпетки... ось це все є, а нічого іншого немає. Я розумію, що для багатьох ця правда дуже важка. Але важка річ – тримати стосунки на дистанції. Кожен має свою ситуацію. З одного боку взаєморозуміння, з іншого - його немає, [люди] не можуть порозумітися. Тому, вільні порожнечі та вакуум заповнюється. Це закон фізики, – підсумував Тимур.

Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв разом понад 20 років. Раніше телезірка розповідала, що одного разу сім'я пережила кризу, під час якої вона розійшлася з чоловіком. Це сталося вже після народження дочки Нани. За словами Маші, тоді без скандалів та розборок вони з Тимуром почали жити окремо. Але через рік чоловік телеведучої зробив перший крок назустріч. Після пережитої кризи Єфросиніна переглянула своє ставлення до сім'ї та роботи та навчилася правильно розставляти пріоритети.