Дочка Брюса Вілліса розповіла про стан здоров'я актора та його стосунки з онукою

Спадкоємиця артиста розповіла про позитивну динаміку в його стані здоров'я.

instagram.com/brucewillisbw

Американський актор Брюс Вілліс, який хворіє на деменцію, як і раніше, впізнає рідних і в захваті від зустрічей з онукою Луеттою. Про це спадкоємиця артиста Румер розповіла в інтерв'ю Today.

За словами Румер, під час недавнього візиту сім'ї актор також тепло ставився до дівчинки, як до всіх своїх дочок. Це свідчить про те, що розвиток хвороби міг сповільнитися.

- Лу лише почала трохи ходити, і вона підійшла саме до нього. І це було так мило. Він тато дівчаток, у всіх відношеннях. Я бачила його поведінку з моїми сестрами, моїми молодшими сестрами. І я знову побачила те саме, коли це сталося з моєю дочкою, - вона.

У березні 2022 року Брюс Вілліс оголосив про закінчення акторської кар'єри через розлад мовлення. У лютому 2023-го близькі артиста підтвердили, що лікарі діагностували у нього лобно-скроневу деменцію, що прогресує. Лікування від захворювання немає. Сім'я Вілліса також розповіла, що Брюс може не усвідомлювати, що в нього деменція. Через прогресуючу хворобу актор перестав читати книги, хоча раніше був "ненаситним читачем".