Голлівудські акторки Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United 24

Голлівудські зірки висловили підтримку українцям та стали послами фандрейзингової платформи зі збору коштів для нашої країни.

instagram.com/hilaryswank/milano_alyssa

Дворазова володарка премії "Оскар" Гіларі Свенк та зірка серіалу "Всі жінки – відьми" Алісса Мілано стали амбасадорами UNITED24. Про це повідомляється на сторінці фандрейзингової платформи у соцмережах.

Артистки оголосили про допомогу зі збором коштів для нашого народу, записавши відеозвернення для підписників. Так, Гіларі Свенк зосередить свої зусилля на підтримці напряму "Медична допомога".

- Понад два роки Україна страждає від жорсткого, грубого та несправедливого російського вторгнення. Мир і безпека для народу України є обов'язковими, і ми маємо допомогти їм досягти цього. Я підтримую народ України та запрошую вас приєднатися до мене, - сказала у відео Гіларі.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNITED24 (@u24.gov.ua)

Акторка Алісса Мілано також висловила підтримку українцям та засудила Росію за військове вторгнення до нашої країни. Як посол вона підтримуватиме напрям «Освіта та наука».

- Повномасштабна війна в Україні є жорстокою, підлою та варварською. Це має закінчитися справедливим миром та перемогою України. Я хочу, щоб українці знали, що я буду поряд з Україною і підтримаю їх цим шляхом, - підкреслила Алісса.

Єдиний державний web-портал для збору пожертв на підтримку України United24 було створено у травні 2022 року з ініціативи Володимира Зеленського. Амбасадорами платформи вже стала низка відомих осіб - актори, режисери, підприємці, музиканти, вчені, спортсмени та навіть астронавт. Серед них колишній головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко, українська тенісистка Еліна Світоліна, американський інді-рок-гурт Imagine Dragons, американський актор Лів Шрайбер, зірка "Зоряних війн" Марк Гемілл та інші.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNITED24 (@u24.gov.ua)