Колишньому військкому Борисову вручили нову підозру на виході із СІЗО у Києві - він хотів утекти за кордон

Ексначальника Одеського ТЦК Євгена Борисова затримали на виході із СІЗО після того, як за нього внесли 12 мільйонів гривень застави за попереднім обвинуваченням.

Ексначальника Одеського ТЦК Євгена Борисова затримали на виході із СІЗО після того, як за нього внесли 12 мільйонів гривень застави за попереднім обвинуваченням. За даними ДБР та Офісу Генпрокурора, Борисов хотів втекти за кордон. Йому оголосили нову підозру в незаконній легалізації майна.

- Бюро отримало інформацію, що після сплати застави фігурант планував вийти зі слідчого ізолятора та переховуватися від слідства, зокрема виїхати за кордон. Працівники ДБР затримали експосадовця у Києві сьогодні, 28 травня. Його повідомлено про нову підозру в організації легалізації незаконних доходів на суму у понад 142 млн гривень (ч. 3 ст. 27, ч.3 ст. 209 КК України), - йдеться у повідомленні.

Слідчі встановили, що Борисов за час перебування на посаді володів майном вартістю понад 142 мільйони гривень, яке було одержано злочинним шляхом. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.