Українці в Каннах: Jerry Heil, Анна Неплях та Наталія Холоденко позували на червоній доріжці кінофестивалю

Напередодні церемонії закриття Канського кінофестивалю розповідаємо про українців, які цього року позували на червону доріжку кіноогляду.

Колаж KP.UA

На Лазурному березі добігає кінця 77-й Каннський кінофестиваль, який цього року проходив з 16 травня. Вже сьогодні стануть відомі імена власників "Золотої пальмової гілки" та спецнагород від членів журі кіноогляду. За дев'ять днів заходи встигли відвідати багато знаменитостей, серед яких і українці. Серед гостей на червоній доріжці засвітилася Jerry Heil, психолог Наталія Холоденко, дизайнер Жан Грицфельд, володарки титулу "Міс Всесвіт України" та інші.

Jerry Heil

Співачка Jerry Heil позувала на червоній доріжці у чорному гольфі з довгими рукавами та розшитим бісером коміром та прозорою спідницею, прикрашеною стразами від бренду Semenenko. Її образ доповнювала окраса Dukachi Jewelry у вигляді ляльки-мотанки. У рамках візиту до Канн зірка також стала хедлайнером другого благодійного вечора Ukrainian Fashion Film Festival, на якому збирали кошти на підтримку дітей із нашої країни.

Наталія Холоденко

Психолог та телеведуча Наталія Холоденко відвідала Каннський кінофестиваль у компанії маркетолога та блогера Дмитра Шевчука. Для червоної доріжки Холоденко обрала сукню з квітковим притом та об'ємними плечима. Свій образ психолог доповнила сумочкою золотого кольору та світлими туфлями.

Анна Неплях

"Міс Всесвіт Україна 2021" Анна Неплях з'явилася перед репортерами в коричневій асиметричній сукні з драпіруванням та вирізами та довгим рукавом від бренду EGO SUM, доповнивши його клатчем у колір та нюдовими босоніжками. На сайті бренду зазначено, що вартість такого вбрання становить 900 євро (39 тисяч гривень).

Мартіна Макєєва

YouTube продюсер і власниця Hereaction Production Мартіна Макєєва відвідала килимову доріжку кіноогляду та найпрестижнішу нагороду в індустрії інфлюєнсерів World Influencers and Bloggers Awards у червоній максі-сукні з паєтками від бренду GASANOVA.

Жан Гріцфельд

Дизайнер Жан Гріцфельд прийшов на прем'єру фільму "Чутки" з Кейт Бланшетт та Алісією Вікандер у головних ролях у чорному костюмі власного дизайну. Наряд був пошитий на замовлення і вручну розшитий камінням Swarovski.

Під час візиту до Канн Гріцфельду також вдалося зустрітися та поспілкуватися з Беллою Хадід. Кадри з моделлю дизайнер опублікував у Instagram.

- Я така рада бачити Беллу знову в Каннах, де їй саме місце. Її присутність осяює червону доріжку, і мені не терпиться побачити, що чекає на нас у майбутньому. Дякую, Белло, за те, що ти була таким чудовим натхненням. Без тебе Канни не були б такими ж, зазначив Жан.
Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ЖАН ГРИЦФЕЛЬДТ (@jeangritsfeldt)

Ангеліна Усанова

"Міс Всесвіт Україна 2023" та Miss Eco International-2024 Ангеліна Усанова відвідала гала-вечір amfAR у рамках Каннського кінофестивалю у чорно-білій сукні, розшиті бісером та з довгим шлейфом від бренду Gattinolli by Marwan.