Віктор Павлік вперше вийшов на зв'язок після операції на серці та розповів про самопочуття

Музикант погодився на хірургічне втручання заради сина.

instagram.com/repyahovakate

Співак Віктор Павлік вперше вийшов на зв'язок після перенесеної операції на серці. Дружина артиста блогер Катерина Реп'яхова в Instagram розповіла, що майже одразу після переведення з реанімації до звичайної палати Віктор почувався  добре, на другий день вже гуляв палатою, а через тиждень після виходу з лікарні взяв гітару до рук.

За словами Реп'яхової, музикант погодився на хірургічне втручання заради сина. Під час операції лікарі не розрізали Павліку грудну клітку, а обійшлися лише маленьким надрізом у зоні серця.

– Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Таким чином, реабілітація буде в рази швидше, вона вже проходить... Тобто йому не розрізали повністю грудну клітку, не розводили ребра, а зробили мінінадріз і заводили клапан через судини. Його стан здоров'я дозволив це зробити, тож вчора він уже взяв гітару до рук та співав, – розповіла Катерина.

Кохана співака також зворушила зверненням Віктора Павліка до неї та підписників: "Привіт усім, любі мої, дорогі підписники. Катюшо, я тебе так люблю, зайченя, ти собі уявити не можеш, сонечко!".

Про те, що 58-річному Павліку потрібна операція на серці, Реп'яхова розповідала ще минулого року, проте восени артист відмовився від хірургічного втручання. Співак народився з пороком серця, і з віком один із клапанів перестав виконувати свою функцію. Піти на операцію артиста вмовив лікар однієї з київських лікарень, який пояснив йому всю серйозність ситуації.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Віктор Павлік (@viktorpavlik)