Макс Барських заспівав з багатотисячним натовпом фанатів на концерті у Палаці спорту у Києві

Більшість пісень на концерті глядачі співали у форматі великого багатотисячного караоке, тим самим підтримуючи музиканта.

прес-служба Макса Барських

Співак Макс Барських у Києві виступив з україномовною шоу-програмою. Артист зібрав близько 10 тисяч шанувальників у столичному Палаці спорту, яких порадував оновленими хітами: "Тумани", "Танцювати", "Бестселер", "Небо", "Зорепад", "Подруга ніч", "Знайти себе", а також новими треками "Але", "У твоїх очах", "Чекай мене", "Все можливо", "Замало", "Ритми". Більшість з них глядачі співали у форматі великого багатотисячного караоке, тим самим підтримуючи музиканта.

Серед колег по сцені, які відвідали шоу музиканта, можна було побачити Олю Полякову з дочкою Марією, Машу Єфросинину із сином Олександром, продюсера Михайла Ясинського, співачку Аню Трінчер, ETO LUBOV, гурт Ziferblat, співака Ostrovskyi, Геннадія Вітера, Володимира Завадюка, Олю Бажану та інших.

У розпал концерту на екранах показали потужний воєнний ролик, де Барських поділився, яким було його життя до повномасштабної війни і як воно змінилося, а також фрагмент, де він зрікається всього російського на користь Батьківщини. Після цього артист несподівано вийшов у зал до фанатів, і вони разом виконали трек "Хай буде весна".

– Цей концерт був для мене дуже особливим. Як і кожен українець, я відчуваю велику напругу і роз'єднаність у нашому суспільстві, багато сварок, багато переживань... Саме тому цього вечора я зосередився на спілкуванні зі своїми слухачами, щоб дати їм надію і повернути віру в те, що пісня може об'єднувати людей навколо своєї країни – навколо нашої спільної місії. Як і завжди, мій концерт розпочався з подяки нашим військовим, яким ми завдячуємо щохвилини за безпеку нашого життя, - зазначив співак.

Під час шоу виконавець змінив кілька концертних образів. Спочатку він вийшов на сцену в шкіряних штанях та чорній сорочці, а пізніше з'явився перед публікою у костюмах вільного крою та футболці.

Барських завершив концертну програму мотиваційною промовою та піснею "Знайти себе", після чого на прохання шанувальників вийшов на біс, виконавши хіт "Подруга ніч".