Бій Усик - Ф'юрі: де дивитися головний поєдинок року

Олександр Усик з'явився на офіційній церемонії зважування у вишиванці з портретом українського військового, якого розстріляли росіяни.

18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяд на Kingdom Arena відбудеться поєдинок чинних чемпіонів світу суперважкої ваги - українець Олександр Усик (WBA, WBO, IBF і IBO) зустрінеться з британцем Тайсоном Ф’юрі (WBC). На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій ваговій категорії.

Пряма трансляція стартує на MEGOGO: о 19:00 - студія, о 00:30 - розпочнеться бій.

Напередодні Олександр Усик з'явився на офіційній церемонії зважування перед боєм у вишиванці з портретом українського військового, якого розстріляли росіяни. На портреті був зображений Олександр Мацієвський. Також на сорочці були вишиті й рядки вірша, який боксер присвятив загиблому.

Не обійшлося і без скандалу під час зважування. Спочатку легендарний ринг-анонсер Майкл Баффер оголосив неправильно вагу Олександра Усика. Баффер озвучив, що вага Олександра становить 233,5 фунта, тобто 105,9 кг. Натомість реальні цифри – 223,1 фунт, тобто 101,2 кг. Тайсон Ф'юрі показав на вагах 262 фунти – 118,8 кг. Тобто британець тяжчий від нашого чемпіона на 17 кг, пише "Спорт 24".