"Гастропровокація" від Клопотенка - кулінар придумав рецепт смаженої акації

Смажену акацію в клярі можна подавати до столу як закуску.

instagram.com/klopotenko

Шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко, який продовжує популяризувати українську кухню, здивував підписників новою "гастропровокацією". Після відеорецепту смаженого бузку у своєму блозі кулінар показав спосіб приготування квітів акації в клярі, яку можна подавати до столу як закуску.

- Є така прикмета: цвіте акація – до гастропровокації. Так, знову. Ні, не заспокоюся. Ви спочатку спробуйте цей снек, а потім уже говоріть, – уточнив у пості Євген.

Рецепт на велику порцію:

Приготування:

  1. У мисці змішуємо борошно, крохмаль, сіль, цукор, яйце та пиво.
  2. На сковороді розігріти олію. Занурити гілочки цвітіння акації в кляр і смажити по 2 хвилини з обох боків.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Yevhen Klopotenko (@klopotenko)