Українські війська відновили втрачені позиції на Харківщині, - Генштаб

Також ЗСУ покращили тактичне положення на окремих ділянках.

facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України відновили втрачені раніше позиції на Куп’янському напрямку. Українські воїни також покращили тактичне положення на окремих ділянках,  повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

- Ситуація в районах бойових дій залишається складною, втім, контрольованою Силами оборони України. Ворог сконцентрував свої зусилля у Харківській області, а також на Краматорському та Покровському напрямках, - йдеться в нічному повідомленні Генштабу.

За даними військових, протягом минулої доби на фронті відбулося 145 боїв. Росія завдала три ракетні удари, понад 320 ударів дронами-камікадзе та здійснила понад 2400 обстрілів позицій наших військ. Ворог  активно задіював авіацію – протягом дня російські окупанти скинули на територію України майже 70 керованих авіабомб.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив 16 атак на позиції українських військ. Бої тривають. Успіху противник не має.

- Наші війська відновили втрачені раніше позиції та покращили тактичне положення на окремих напрямках, - уточнили у Генштабі.

На Харківському напрямку підрозділи ЗСУ відбили 11 атак противника зокрема на напрямках Глибоке - Липці, Лук’янці - Липці, Борисівка – Нескучне, Шебекіно (РФ) - Вовчанськ.