DOROFEEVA знялася для трьох обкладинок Cosmopolitan у незвичному для неї стилі "потворна краса"

Фото артистки прикрасили одразу три обкладинки журналу першого номера Cosmopolitan після його повернення до України.

сosmo.com.ua

Співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) опублікувала кадри фотосесії, для якої знялася у незвичному для себе образі - з розпущеним волоссям та мінімальним макіяжем. Знімки зірки прикрасили одразу три обкладинки журналу першого номера Cosmopolitan після його повернення до України. Усі три обкладинки несуть різний меседж і присвячені сміливості, любові та нескінченній надії.

- Тут я така, якою ще ніколи ніхто мене не показував: абсолютно незвичний для мене мейк, нова форма брів, інший проділ… Така, на мій погляд, трішечки ugly beauty (потворна краса. - Атв.). Цей експеримент захопив мене на знімальному майданчику, і я повністю йому віддалася. Для мене ця зйомка супермодна й суперактуальна. Адже якщо згадати класичний Cosmo — перед очима постає образ широко усміхненої cover girl. Зараз нова реальність, нові стандарти, і ця фотосесія — їхнє відображення, – зізналася зірка.

В інтерв'ю виданню DOROFEEVA говорить про важливість донатів, відмову від російської музики, перехід на українську й критику. Артистка також зізналася, як разом із чоловіком Михайлом Кацуріним реагує на хейт і плітки, які вигадують про їхню пару в соцмережах.

- Залишилися якісь поодинокі коментарі, можна натрапити на парочку коментарів у TikTok. Наразі я все це сприймаю абсолютно нормально. А ще я дуже радію тому, якою величезною є підтримка. Поспілкувавшись із різними людьми, я зрозуміла, що всім пишуть щось погане. Навіть найвідомішим волонтерам країни. І мені стало легше. Знаєте, яку найкориснішу пораду мені дали хлопці Лачен та Міша Лебіга? Блокувати хейтерів! Я цього раніше не робила, але зараз точно не час зважати на тупі образи і брати їх близько до серця, - наголосила співачка.

Виконавиця уточнила, що у свої 34 почувається більш наповненою, виробляє звичку відпочивати і віднедавна перестала боятися старіти, сприймаючи це як факт.