Букмекери напередодні півфіналу "Євробачення" назвали ймовірного переможця та визначились з місцем для України

Імовірним переможцем "Євробачення" у 2024 році глядачі вважають Baby Lasagna із Хорватії.

eurovision.tv

Напередодні першого півфіналу Євробачення букмекерські компанії оновили ставки на можливих лідерів пісенного конкурсу. На сайті eurovisionworld.com, з 37 країн-учасниць глядачі найбільше передрікають перемогу Хорватії. Співак Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim лідирує із ймовірністю виграшу 30%. Друге місце займає представник зі Швейцарії Nemo, який отримав 16% із усіх можливих ставок. У той же час наші учасниці Alyona Alyona і Jerry Heil з піснею Teresa & Maria вибули з трійки лідерів і на даний момент перемістилися на четверту позицію з 9% голосів. Вони поступилися представниці Італії Angelina Mango, яка отримала 12% ставок.

На думку глядачів, до ТОП-10 також увійдуть конкурсанти з Нідерландів, Франції, Ірландії, Ізраїлю, Греції та Великої Британії. Закриває рейтингову таблицю Сан-Марино, Молдова та Мальта із ймовірністю виграшу менше 1%.

Українські виконавиці змагатимуться за право пройти у фінал у першому шоу, яке відбудеться сьогодні, 7 травня, у Мальмі. Alyona Alyona та Jerry Heil виступлять під номером 5 з піснею Teresa & Maria. Другий півфінал конкурсу пройде 9 травня, а фінал – 11 травня.

В Україні шоу можна буде переглянути по ТБ та онлайн. Пряма трансляція конкурсу розпочнеться о 22:00 за київським часом у телеефірі та на сайті Суспільне Культура, на діджитал платформі "Суспільне Євробачення" та через додаток "Дія" (у розділі Дія.TV). Шоу також транслюватимуть онлайн на офіційній сторінці конкурсу на YouTube.

1. Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

2. Nemo - The Code

3. Angelina Mango - "La noia"