Нардепка Аллахвердієва вперше показала фото весілля з миколаївським бізнесменом

Ірина Аллахвердієва підтвердила, що вийшла заміж за підприємця та депутата Миколаївської обласної ради Юрія Кормишкіна.

Народний депутат від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва підтвердила, що вийшла заміж за свого земляка - підприємця та депутата Миколаївської обласної ради Юрія Кормишкіна.  Парламентарка поділилася фейсбук-дописом свого чоловіка, який опублікував спільні фото та звернення до коханої з нагоди річниці шлюбу.

Кормишкін подякував дружині за підтримку у тяжкій ситуації. За словами бізнесмена, після підриву на міні він не міг ходити і пересувався в інвалідному кріслі. 

- Пройшов рік подружнього життя, моє життя кардинально змінилось, я став щасливий!!! В моє життя Ірина принесла кохання, гармонію та бажання жити!!! Рік як одна мить, вінчання та весілля, за цей рік було і є лише кохання!!! Кохання це не лише коли все добре і ми здорові, а ще за цей час я був на інвалідній колясці, не ходив після підриву на міні і дякуючи твоїм титанічним зусиллям я можу ходити і держати тебе за руку. Моя кохана дружина, ти моя душа і серце, люблю тебе!!!, - написав Кормишкін.

Одне із опублікованих фото зроблене на весіллі пари. За чутками, святкування  відгуляли в Одесі наприкінці квітня 2023 року.