Голову Броварської РДА звільнять після наїзду на пішоходів у стані сп'яніння

У ході перевірки після ДТП стало відомо, що водій був не тверезий.

t.me/kievvlast

Голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка звільнять після влаштованої ним ДТП, внаслідок якої постраждали люди. Правоохоронці уточнили, що в момент наїзду на людей у ​​пішохідній зоні він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє голова Київської ОВР Руслан Кравченко.

- Володимира Майбоженка буде звільнено. Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, що трапився у Броварах і в результаті якого постраждали 4 особи. У тому числі 3 дорослих та одна дитина. Потерпілим надається вся необхідна допомога, передусім медична. Подібна поведінка посадової особи неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців – у найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події, - заявив він.

Чиновника було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.