Міша Романова розповіла про стосунки з новим обранцем - за чутками, це Роднянський-молодший

Колишня учасниця "ВІА Гра" Міша Романова "шалено щаслива" із новим коханим, проте не хоче афішувати приватне життя.

Колишня учасниця "ВІА Гра" Міша Романова "шалено щаслива" із новим коханим, проте не хоче афішувати приватне життя. В інтерв'ю "ТиКиїв" співачка зізналася, що вже познайомила обранця зі своїм 5-річним сином Мартіном.

- Мені здається, вони порозумілися. Мартін росте без батька, тому чоловіче оточення дуже важливе для нього. Йому подобається все розпитувати і слухати якісь цікаві історії. Я б хотіла, щоб мій обранець став другом для сина, - сказала Романова.

Романова не підтверджує і не спростовує чутки, що її обранцем є Олександр Роднянський-молодший, син засновника "1+1" та радник президента з економічних питань.

- Я вважаю, чим менше людей знає про твоє приватне життя, тим краще воно складається. Але я не приховую, що шалено щаслива і у мене найдивовижніший чоловік у світі, який мене надихає та підтримує, - сказала Романова.

Романова зізналася, що з батьком свого сина Мартіна не спілкується і навіть намагається позбавити його батьківських прав. Ім'я свого колишнього обранця співачка ні разу не називала.

Чутки про стосунки Романової та Роднянського-молодшого з'явилися у квітні 2023 року. Співачка опублікувала фото з коханим, закривши його лице рукою, проте підписники впізнали Роднянського по худі.