В РФ безпілотники атакували авіаційний навчальний центр під Воронежем

А в Саратові невідомі підпалили музей «історії СВО».

ілюстративне facebook.com/UALandForces

У ніч на 9 квітня безпілотники атакували Борисоглєбський навчальний авіаційний центр у Воронезькій області РФ.  Крім того, в Саратові невідомі підпалили музей історії «спеціальної військової операції». Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Наголошується, що авіацентр під Воронежем атакували нібито два безпілотники. Офіційно росіяни звітували про збиття БПЛА, але у мережі з'явилися кадри, на яких видно, як безпілотники долетіли по цілі та уразили її.

На відео моменту атаки видно, як російське ППО намагається збити БПЛА, відкривши вогонь із кількох точок центру. Втім, згодом видно та чутно потужні вибухи. За даними ASTRA, пошкоджено фасад будівлі та вікна. Без постраждалих.  

Пожежа в Саратові в музеї “історії спеціальної військової операції” була зафіксована вночі. Невідомий розбив у музеї вікно та кинув туди пляшку із запальною сумішшю. Пожежу, яка виникла внаслідок пожежі, загасив черговий співробітник. На місці було знайдено п'ятилітрову каністру та три пляшки з невідомою рідиною.