Єфросиніна та Соловій не покажуть, чим закінчилася їхня суперечка під час інтерв'ю

Українці задонатили лише 500 тисяч гривень з мільйона, який був необхідною умовою для публікації відео.

Маша Єфросиніна та Христина Соловій не будуть публікувати відео продовження їхньої словесної суперечки під час інтерв'ю. Українці задонатили лише 500 тисяч гривень з мільйона, який був необхідною умовою для публікації відео. Про це співачка розповіла в інстаграмі.

- Пташки, пам’ятаєте, як ми з Машею Єфросиніною збирали кошти на реабілітацію поранених в Авдіївці бійців 3-ї штурмової бригади? ...Завдяки вашій активності нам вдалося зібрати 500 тис. грн на їхнє якнайшвидше відновлення. Дякую усім, хто допоміг нам перетворити суспільну дискусію на корисну та важливу справу. Але оскільки 1 мільйон зібрати не вдалося, продовження нашої з Марією розмови додумайте самі, - написала Соловій.

Соловій опублікувала фотографії свого візиту до бійців третьої штурмової бригади, для яких збирали гроші.

Йдеться про інтерв'ю від 5 березня, під час якого між гостею та ведучою виникла дискусія. Соловій сказала, що люди, котрі "намагалися сидіти на двох стільцях і розмивали кордони, мають кров на руках", натякаючи і на саму Єфросиніну. Ведуча у відповідь назвала Соловій лицеміркою, бо та говорить про толерантність до чужих помилок, але насправді її немає. 

Згодом Соловій та Єфросиніна опублікували спільний пост, у якому анонсували збір на один мільйон. У разі його закриття обіцяли показати, чим закінчилась дискусія.