Мінкультури підтвердило, що "Єдині новини" мають статус критично важливих в особливий період

Про це йдеться в наказі відомства. 

mgukraine.com

Міністерство культури та інформаційної політики України підтвердило телеканалам, що приймають участь у телемарафоні "Єдині новини", статус критично важливих для функціонування економіки й забезпечення життєдіяльності населення в особливий період. Про це пише Інтерфакс-Україна.

Таким чином всі ці заклади  мають бронювання 50% військовозобов'язаних. За даними Мінкульта, мова йде про такі  телеканали:

Всі вони «відповідають критеріям підприємства, установи та організації, що є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період, і підтвердило цей статус».

Крім того, подібний статус у 2024 році надано та підтверджено: представництву Британської телерадіомовної корпорації (ВВС), Українському національному інформаційному агентству "Укрінформ", ТОВ "Новий канал", ТОВ "Старлайн медіа", ТОВ "Телеканал СТБ", ТОВ "Хмарочос медіа", ТОВ "УНІАН ТБ", представництву Deutsche Welle, ПрАТ "ТК "ТЕТ", ТОВ "ТРК "НБМ", Національній спілці журналістів України та низці інших підприємств, установ та організацій у сфері відання Мінкультури.