У четвер в Україні буде холодно, очікується сніг

Завтра потрібно одягатись тепліше, надалі температура повітря підвищуватиметься.

REUTERS

В Україні у четвер, 4 квітня, буде найхолодніший день із найближчої перспективи, у деяких регіонах можливий мокрий сніг. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

- У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6+11 градусів. У Вінницькій та Полтавській області очікується +8+12 градусів. У Черкаській та Кропивницькому із районами +12+17 градусів, на Дніпропетровщині до +19 градусів, — повідомила вона.

За прогнозом синоптика, завтра в Харківській області від +10 до +14 градусів, у Луганській області до +20, а на Донеччині до +18 градусів. На півдні країни буде прохолодніше, з температурою від +15 до +20 градусів.

За її словами, на півночі, заході та північному сході України очікується дощ, місцями можливий мокрий сніг. В решті районів України опадів не передбачається. Вітер буде помірним, з поривами до 15-20 метрів за секунду лише на північному сході країни.

 У Києві 4 квітня від +8 до +10 градусів. Зранку місцями можливий дощ, вдень опадів не очікується. У наступні дні температура повітря поступово збільшуватиметься. Також вона зазначила, що пилові масиви із Сахари йдуть із території України.