РФ вдарила по Дніпру, постраждали 18 людей

Внаслідок ракетної атаки було пошкоджено школу, діти в цей момент перебували в укритті та не постраждали.

ДСНС

Російські військові 2 квітня завдали ракетного удару по Дніпру, постраждали цивільні особи. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

– Є постраждалі. За попередньою інформацією, це п'ять осіб. Усі деталі уточнюємо, – розповів він.

Лисак закликав не допомагати ворогові і нічого не фотографувати та не викладати у мережу. Також він зазначив, що у місті ще триває повітряна тривога і до відбою необхідно всім залишатися у безпечному місці. Лисак додав, що через ракетну атаку пошкоджений один із навчальних закладів, але, на щастя, всі діти були в укритті. У Повітряні сили попереджали про керовану авіаційну ракету у напрямку Дніпра.

Оновлено: Збільшилася кількість постраждалих. За уточненими даними, поранення отримали четверо дітей – від 14 до 17 років. Всім надають меддопомогу. Серед потерпілих й п’ятеро дорослих. З них двоє, чоловік та жінка, госпіталізовані. Їхній стан оцінюють як середньої тяжкості.

Станом на 20:33 стало відомо про 18 постраждалих осіб. П'ятеро серед них - діти. Госпіталізовані 12 осіб поранених. Всі вони у стані середньої тяжкості. Решті надали меддопомогу, вони будуть лікуватися вдома.