Дружина ексочільника Черкаської ОДА Скічка розповіла, що він живе на дві країни

Єлизавета Юрушева розповіла, що її чоловік - ексголова Черкаської ОДА Володимир Скічко наразі живе на дві країни - Україну та Італію

Бізнесвумен Єлизавета Юрушева розповіла, що її чоловік ексголова Черкаської ОДА Олександр Скічко наразі живе на дві країни - Україну та Італію. Про це вона написала у відповідь на запитання підписників в інстаграмі.

- Саша зараз живе на дві країни, тому, звичайно, це важко. Він займається зараз бізнесом в Україні і час від часу приїжджає до нас. В нас обох сталася зміна діяльності/професії, тому зараз, насправді, в нас дуже "веселий" особистий період. Але і він, і я, зараз фокусуємося на нашій діяльності, все спрямоване туди - він розвиває бізнес, а я намагаюся зробити щось нове і підтримувати те, що вже є. Тому зараз поки так, - розповіла Юрушева.

Юрушева з трьома дітьми переїхала до Італії після початку повномасштабного вторгнення. В Україні вона керувала готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv», де проходили різноманітні світські заходи та премії. 

Юрушева та Скічко одружені з 2017 року. Пара виховує доньок Наталію та Ганну. Також у Юрушевої є 16-річний син Даніель від першого шлюбу.

Скічко до приходу в політику був відомий як телеведучий («Зірковий шлях», «Співай як зірка»). У травні 2017-го був одним з ведучих пісенного конкурсу "Євробачення-2017" у Києві. У 2019 році став народним депутатом від партії "Слуга народу". З 29 січня 2021-го по 1 березня 2022 року очолював Черкаську ОДА.