Готель Radisson Blu пояснив, чому не пустив жінку в укриття під час ракетного обстрілу Києва

Під час обстрілу Києва 26 березня людина не змогла сховатися від небезпеки.

Слідство.Інфо

До бомбосховища чотиризіркового готелю Radisson Blu не пустили мешканку Києва, оскільки пріоритет надається гостям закладу. Про це повідомили представники комплексу.

- Наше укриття – це місце, де ми всі можемо почуватися безпечно у разі повітряної тривоги. Але є одне правило, якого ми завжди дотримуємося: коли укриття переповнене, пріоритет мають гості. Ми завжди стежимо, щоб насамперед у безпечному місці були ті, хто у нас у гостях, — пояснили вони причину відмови.

Дівчина висловила невдоволення тим, що якщо вона сьогодні є гостем готелю, то може скористатися бомбосховищем і вижити, а якщо ні, їй доведеться залишатися під загрозою. Вона наголосила, що закон не дозволяє подібних  речей і нормальний бізнес та люди мають діяти адекватно та по совісті.

У Києві 25 березня місцеву мешканку столиці не пустили до бомбосховища готелю Radisson Blu. Її машина була припаркована біля будівлі, і вона пішла до найближчого укриття, яке було поблизу, але її не впустили. У списку офіційних укриттів міста, де кожен мешканець може дізнатися інформацію про те, які є бомбосховища поруч, цей заклад не значиться.