Петро Бігун, якому дали 15 років за розчленування співмешканки, досі є адвокатом, - ЗМІ

Учасника ток-шоу «Одруження наосліп» поки що не виключили з реєстру адвокатів, звернули увагу журналісти.

Петра Бігуна, якого засудили до 15 років за вбивство та розчленування співмешканки, поки що не позбавили статусу адвоката. Про це повідомила журналістка видання “Судовий репортер” Ірина Салій. У своєму фейсбуці вона розповіла, що в коментарях на сторінці видання під новиною про вирок деякі адвокати обурюються, що профільне видання вказало професію засудженого.

- Невже слабо Бігуна виключити з реєстру адвокатів? Чи легше у фейсбуці заголовком обуритися? - написала вона. 

Адвокат Олександр Черних зазначив, що виключити чоловіка з реєстру має зробити за вироком Рада адвокатів регіону. У випадку Бігуна - Київської області.

Свідоцтво адвоката Петро Бігун отримав у 2021 році. 18 березня 2024 року 36-річного чоловіка засудили на 15 років за вбивство та розчленування 39-річної співмешканки.

Злочин стався в Обухівському районі Київської області. Валізу з частинами тіла жінки знайшов рибалка у червні 2022 року поблизу села Нові Безрадичі. Зниклу жінку впізнала подруга по брендовій сукні. У квартирі, де проживав чоловік, у морозильній камері знайшли в пакеті язик, печінку, нирки, матку і серце.

Петро Бігун був учасником ток-шоу «Одруження наосліп». У 2019-2020 роках балотувався до Київської міської ради й Верховної Ради. Бігун також працював в органах прокуратури.