У Львові через туман на мості зіштовхнулося 27 автомобілів

На Скнилівському мості на вулиці Городоцькій сталося три ДТП.

t.me/lvivpatrolpolice

У Львові через туман на Скнилівському мості сталося три ДТП та зіштовхнулося близько 27 автомобілів. Про це вранці у четвер, 21 березня, повідомили міський голова Андрій Садовий та Патрульна поліція Львівської області.

- Львів. Поліція повідомляє про ДТП на Скнилівському мості. Зіштовхнулися близько 27 автомобілів. Рух шляхопроводом здійснюється в обмеженому режимі. Об’їхати ДТП можна через Кільцеву та вулицю Авіаційну, - написав Садовий у своєму телеграм-каналі.

Мер додав, що громадський транспорт відновив свою роботу по звичному маршруту. Автобуси курсують по Скнилівському мості з затримкою.

Патрульна поліція Львівської області повідомила, що на Скнилівському мості на вулиці Городоцькій сталося три ДТП, зіштовхнулося близько 25 транспортних засобів. Рух шляхопроводом здійснюється у реверсному режимі лише однією смугою з шести. У попередньому повідомленні Патрульна поліція Львівської області попередила водіїв про туман та закликала рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.