У Чернівцях попрощалися з ексочільником Закарпатської та Луганської ОДА Геннадієм Москалем

На похорон прийшло кілька сотень людей, зокрема колишній генпрокурор Юрій Луценко та екснардеп Максим Бурбак.

t.me/suspilne_chernivtsi

У Чернівцях попрощалися з колишнім народним депутатом, ексочільником Закарпатської та Луганської облдержадміністрацій Геннадієм Москалем. Про це повідомило "Суспільне".

Прощання з політиком відбулось на Центральному кладовищі. На прощання прийшло кілька сотень людей, зокрема колишній генпрокурор України Юрій Луценко, екснардеп Максим Бурбак та колишній міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

Юрій Луценко розповів, що востаннє спілкувався з Геннадієм Москалем перед початком повномасштабного вторгнення Росії, коли обоє лікувались через онкологічне захворювання.

- Він був у своєму стилі, з хорошими анекдотами політичними, з планами, ця смерть була для мене несподіванкою. Москаль віддавав всього себе людям, служачи у такій складній системі, як МВС. Він був дуже неординарною, розумною, в міру хитрою людиною. Я його запам'ятаю як людину, якої боявся кримінал Криму, Дніпра, Києва та, власне, й України. Його методи, звичайно, далекі від сучасного розуміння правоохоронних органів, але вони були дуже ефективними, — сказав ексгенпрокурор України.