Прихильники Навального у різних містах РФ та за кордоном одночасно проголосували проти Путіна

Рівно опівдні до дільниць прийшли ті, хто не підтримує політику Путіна.

https://t.me/meduzalive

Прихильники Олексія Навального та представники російської опозиції провели акцію "Південь проти Путіна". Росіяни у різних містах, як у РФ, так і за її межами, на знак протесту проти нинішньої влади пішли на виборчі дільниці голосувати о 12:00. Про це повідомляє " Медуза " та російські паблики.

У неділю, 17 березня, у Росії триває останній день голосування на "виборах путіна". На початок третього дня явка нібито досягла 60% без урахування електронного голосування, каже ЦВК РФ. Однак опозиціонери заявляють про масштабні фальсифікації. За їхніми словами, мета акції "Півдні проти Путіна" - наочно показати, що серед виборців є противники Путіна і вони можуть безпечно зібратися в одному місці. А для цього всі учасники зібралися опівдні біля дільниць і водночас пішли голосувати проти кремлівського диктатора. Акцію незадовго до смерті підтримав Олексій Навальний.

Тим часом у московській прокуратурі заявили, що черги в неділю опівдні можуть розцінити як створення перешкод роботі виборчих комісій. А за це передбачено кримінальну відповідальність до п'яти років позбавлення волі.