Путін заявив, що готовий до переговорів "з гарантіями безпеки для Москви"

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія готова до мирних переговорів "з гарантіями безпеки для Москви".

REUTERS

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія готова до мирних переговорів "з гарантіями безпеки для Москви". Про це він сказав в інтерв'ю пропагандисту Дмитру Кісельову.

- Чи готові ми до переговорів? Так, готові, але тільки готові на переговори, не засновані на якихось хотєлках після застосування психотропних засобів, а засновані на тих реаліях, які склалися, як у таких випадках кажуть, на землі. Можливі переговори − це не пауза для переозброєння Києва, а серйозна розмова з гарантіями безпеки для Москви. Зараз ніс у кокаїні, так? Але не важливо, з такими простіше. А з розумними складніше, вони небезпечніші, тому що вони впливають на свідомість суспільства, зокрема й нашого. Вони будуть викидати всякі свої хотєлки під виглядом морквини для нас, - сказав Путін.

Путін також прокоментував прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області. Він вважає це спробою зірвати вибори та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

- Але тим не менше головна мета, я в цьому не сумніваюся, полягає в тому, щоб якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то хоча б якось перешкодити нормальному процесу волевиявлення громадян. Перше. Друге - це інформаційний ефект, про який я вже сказав. Але третє - якщо хоч щось вийде, отримати якийсь шанс, якийсь аргумент, якийсь козир у можливому майбутньому переговорному процесі: ну ми вам повернемо це, а ви нам поверніть це, - сказав Путін.