У Хмельницькій області внаслідок атаки «шахедів» знеструмлено 30 населених пунктів (оновлено)

Росія обстріляла підстанцію обленерго на Хмельниччині.

У Хмельницькій області внаслідок дронової атаки Росії знеструмлено кілька населених пунктів. Про це повідомила Хмельницька обласна військова адміністрація.

- Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються знеструмленими кілька населених пунктів, - сказано в телеграм-каналі Хмельницької ОВА.

Загиблих та травмованих немає, додали в обласній військовій адміністрації. Внаслідок російської атаки також пошкоджено дах та стеля приватного будинку. У ніч на середу у межах Хмельницької області сили ППО збили шість БПЛА типу «Шахед», зазначили в ОВА.

Оновлено

Міністерство енергетики України повідомило, що Росія обстріляла підстанцію обленерго на Хмельниччині, виникла пожежа. Без світла залишилися 30 населених пунктів та понад 14 тисяч споживачів.

- На Хмельниччині через атаку «шахедами» підстанції обленерго виникла пожежа, внаслідок чого відключено повітряні лінії електропередачі. Знеструмилися понад 14 тисяч споживачів у 30 населених пунктах. Станом на 8:00 ранку пожежу ліквідовано, без напруги залишалися понад 2,5 тисячі абонентів. Тривають відновлювальні роботи, - сказано у телеграм-каналі Міненерго.