Юніорська збірна України виграла дві золоті та одну срібну медалі на чемпіонаті Європи з фехтування

На чемпіонаті відзначилися шпажистки Ганна Максименко та Емілі Конрад.

facebook.com/olympicua

На чемпіонаті Європи з фехтування, який проходив у Неаполі, юніорська збірна України здобула дві золоті та одну срібну медалі. Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України та національній олімпійській збірній.

- Медаль вищого ґатунку в командній першості вибороли наші шпажистки. Відзначилися Ганна Максименко та Емілі Конрад, які напередодні розіграли особисте "золото" разом з Аліною Дмитрук та Олександрою Романовою, — йдеться у повідомленні.

На початку змагань на чемпіонаті українська збірна з фехтування здобула перемоги над Швецією з рахунком 45:34 та Румунією з рахунком 42:40. У півфіналі після напруженої боротьби вони здолали Угорщину лише одним уколом із рахунком 45:44. У фіналі українські фехтувальники зустрілися з командою Франції. У завзятій сутичці Емілі Конрад зрівняла рахунок за дві секунди до закінчення основного часу та вирвала неймовірну перемогу для України. В результаті юніорська збірна завершила континентальну першість із двома золотими та однією срібною медалями.