Ведуча 1+1 Наталія Островська знялася для глянцю разом із новонародженою дочкою

Журналістка розповіла, як змінився її графік після народження доньки та чи вдається їй поєднувати роботу та материнство.

viva.ua

Ведуча марафону "Єдиних новин" від 1+1 Наталія Островська знялася для глянцю разом із тримісячною донькою Аґатою та розповіла про те, як справляється з роллю мами. Спільне фото журналістки та її спадкоємиці з'явилося на digital-обкладинці журналу Viva!

- Відчуття, що життя більше ніколи не буде таким, як раніше. Все почалось ще під час пологів. У той момент я зрозуміла свою маму, стала ще більше любити й цінувати її. Тільки сама народивши, ти розумієш, чому мама завжди настільки хвилювалась і оберігала. Зізнаюсь, що перші дні після народження Аґати були найскладнішими. Молока тоді мало було, дитина постійно хотіла їсти і плакала. Це був стрес для нас обох. Зараз я відчуваю неймовірне щастя, коли бачу усмішку Аґати або чую «Агу» з її маленьких вуст, після цього забуваються усі тривоги й негативні новини, - зізналася в інтерв'ю журналу телеведуча.

Спочатку Наталя хотіла назвати дочку Яремією, проте це ім'я не подобалось її чоловікові.

– Спочатку я хотіла назвати донечку Яремією. Але потім відчула, що чоловіку не до вподоби це імʼя і він просто не хоче казати про це, бо боїться засмучувати. Думаю, гаразд, шукатиму за календарними іменинами. Так натрапила на ім'я Аґата і запропонувала Богдану. Він був у захваті. Для нас важливо, що імʼя було співзвучним з прізвищем і по батькові. Також опис характеру імені нам сподобався. Сподіваємось, що обране імʼя для нашої дівчинки принесе їй щастя, – уточнила журналістка.

Островська додала, що після народження дочки її графік дуже змінився, але їй вдається поєднувати роботу та материнство.

- Візьмемо як приклад ранковий ефір. Тепер я просинаюсь на годину раніше - о четвертій тридцять, аби погодувати дитину, підготувати їй молоко і вчасно приїхати на прямий ефір. Між розмовними студіями тепер я обовʼязково маю виділити час, аби зцідити молоко, інакше може бути погане самопочуття. Морозильна камера на каналі вже заповнена молоком для Аґати. Робота мені допомагає емоційно наповнитись і піклуватись про дитину з іще більшою любовʼю. Материнство - надскладна робота, іноді матусям потрібно змінювати обстановку і спілкуватись з людьми, телебачення - ідеальний варіант для цього. Ще хочу сказати, що я не проводжу на каналі цілий день, як думають деякі і пишуть мені, що я кидаю дитину вдома, - наголосила вона.

Про те, що чекає на первістка, Наталія розповіла в соцмережах наприкінці червня минулого року. Телеведуча народила доньку 17 листопада. Журналістка не любить ділитися особистим у соцмережах, проте відомо, що вона понад 10 років у стосунках із чоловіком на ім'я Богдан, три з яких вони живуть в офіційному шлюбі.