Відома порноакторка зі Львова збирає на допомогу пораненим українським бійцям: До справи залучаємо навіть секс-шоп

Юлія Сенюк більш відома за своїм сценічним псевдонімом Джозефін Джексон.

tsn.ua

Популярна українська порноакторка Юлія Сенюк, більше відома за сценічним псевдонімом Джозефін Джексон, волонтерить та підтримує поранених бійців. Вона закупила та вже передала на фронт кілька автівок. Крім того, з середини січня дівчина долучилася до занять із реабілітації поранених бійців у воді, пише ТСН.

Вона навідує в одному із санаторіїв важкопоранених військових із високими ампутаціями. За даними реабілітологів,  такі зустрічі йдуть бійцям на користь.

- Всі були задоволені, але потім, коли прийшли на наступне тренування, то вже запитали: а де Юля? Це їх якось мотивує, – каже фізичний терапевт Дмитро Ткаченко.

Наймолодшим підопічним центру є 23-річний Олександр, який на війні втратив обидві ноги. Це сталося у травні 2023-го на Донеччині. З їхньої родини на війну пішли всі чоловіки.  

- Тата списали за станом здоров'я - у нього два інсульти на війні було, а брат залишився служити. Я знову (першого раз його не взяли. – Ред.) звернувся до воєнкомату: "Ну візьміть мене!" Це не ми зайшли на їхню землю, а вони зайшли, – розповідає військовослужбовець ЗСУ Олександр Толоченко.

Кожен із бійців тут має тяжке поранення та високу ампутацію або навіть кілька. І традиційне протезування їм не підходить. Операції дороговартісні, а держава їх не покриває. Сенюк сподівається зібрати частину суми через своїх підписників. До благодійної справи залучає навіть секс-шоп.

- Ми вирішили зібрати один мільйон гривень на протезування цим хлопцям. Робимо розіграш, де будуть розігруватися 60 преміальних іграшок 18+, – розповіла Юлія.

Юлія Сенюк, вона ж Джозефін Джексон, – найпопулярніша українська порноакторка. Їй 29 років. Живе у Львові, працює за кордоном. Входить до топ-100 на одному з найвідоміших у світі порносайтів, а відео з її участю мають 200 мільйонів переглядів.