Ігор Мазепа після виходу із СІЗО подякував Зеленському та суддям

Засновник компанії Concorde Capital розповів, що зібрати 21 млн на заставу допомогли “друзі та партнери”.

facebook.com/Ig.Mazepa

Засновник та генеральний директор інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа опублікував перший допис у фейсбуці після виходу із СІЗО під заставу у 21 млн грн. Він повідомив, що зібрати гроші допомогли  друзі та партнери.

- Безмежно вдячний друзям, партнерам та усій бізнес спільноті за усебічну підтримку в такий непростий час, зокрема за нечувану щедрість та оперативність у зборі коштів для застави. Сподіваюся, скоро зможу із більшістю з вас зустрітися та подякувати особисто, - написав бізнесмен.

Також Мазепа подякував суддям Апеляційного суду Києва, які зменшили заставу з 349 млн грн, та президенту України Володимиру Зеленському “за оперативну реакцію на запит бізнесу та прийняте на РНБО рішення, що стосується економічної безпеки та економічної стабільності”. 

Генеральний директор Concorde Capital зазначив, що “провів чотири доби в непростих умовах”, але жодної секунди про це не жаліє. Ігор Мазепа підкреслив, що відкидає усі обвинувачення правоохоронних органів та продовжує звинувачувати їх у необґрунтованого тиску на українських підприємців.