Сестра Романа Гринкевича прокоментувала його затримання та заявила про «замилювання очей» людям

Вона обурилась «неетичними» діями правоохоронців.

tabloid.pravda.com.ua

Сестра Романа Гринкевича Ольга вперше прокоментувала затримання батька та брата. Дівчина заявила, що суспільству "замилюють очі" і що правда «на їхньому боці». Як пише «24 канал», такі висловлювання з'явилися в інстаграм-сторіз Ольги, сторінка якої наразі закрита для всіх, окрім підписників.

- Дуже сподіваюся, що люди розуміють абсурд цієї ситуації! Розуміють, як їх обманюють! Як суспільство використовується проти тих, на чиєму боці правда! – заявила Гринкевич.

Вона обурилась «неетичними» діями правоохоронців, які оприлюднили фото з напівоголеним Романом Гринкевием, а також акцентувала увагу на тому, що правоохоронці розмовляли російською. Ольга Гринкевич додала, що наразі її родина «просто чекає на правосуддя», а "остаточне рішення буде ухвалено судом, який опирається на факти, а не на брехню та маніпуляції ЗМІ".

- Я просто хочу побажати своєму батькові та братові сили й терпіння, щоб гідно пережити ці випробування. Вони - моя найдорожча сім'я. Дякую всім, хто здатен реально оцінити ситуацію з обох боків. Дякую за підтримку! - підсумувала Гринкевич у своїх сторіз.

Ользі Гринкевич-Швед 26 років. Донька Ігоря Гринкевича. Власниця однієї з компаній ТОВ "ТРЕЙД ЛАЙНС РІТЕЙЛ", з якою у грудні 2023 року Міністерство оборони підписало договір на постачання продуктів на 470 млн грн.

За даними ЗМІ, є дружиною півзахисника донецького "Шахтаря" Мар'яна Шведа.  Після 24 лютого створила благодійний фонд Hope UA, який допомагає постраждалим внаслідок російського терору.