РФ атакувала Київ, Харків та Павлоград - є загиблі та багато постраждалих

У столиці працюють сили ППО. 

https://t.me/VA_Kyiv/4285

Від самого ранку по всій Україні оголошена повітряна тривога внаслідок запуску крилатих ракет російською стратегічною авіацією. Про це у своєму телеграм-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

У повітрі перебувають 4 російські бомбардувальники Ту-22, які вилетіли з аеродромів "Оленья" у Мурманській та "Шайковка" у Калузькій областях. 

О 7-й ранку в Київській міській військовій адміністрації повідомили про роботу ППО.  Повторні вибухи пролунали о 07:20. Є пошкодження у трьох районах - Солом'янському, Святошинському та Печерському. Станом на 08:40 відомо про 18 постраждалих. КМВА повідомляє про загиблого. 

Крім того, РФ атакувала Харків. За даними мера міста Ігоря Терехова, ворог бив по району житлової та цивільної забудови. Одна з ракет пвлучила у газопровід. Крім того, зруйновано під'їзд у багатоповерхівці. Під завалами знаходяться люди. Відомо про 4 загиблих та 42 поранених. 

- Знаємо про один пошкоджений будинок, інформація щодо постраждалих наразі уточнюється. На місці працюють усі відповідні служби, обстежують район "прильотів", - наголосив Терехов. 

Пролунали вибухи також і в Павлограді. Загинула одна людина.