На Хмельниччині затримали чоловіка, який побив 12-річного пасинка, дитина у важкому стані

У хлопчика численні переломи та забої різних частин тіла.

facebook.com/policia.Khmelnytskoi.oblasti

Інцидент стався 11 січня близько 20:30 в одному із сіл Хмельницької області. Під час чергового конфлікту з сином своєї співмешканки 41-річний чоловік вхопив металевий прут та почав бити ним хлопчика.  Малий зазнав серйозних травм, його госпіталізували, повідомили у поліції Хмельницької області.

Дивом дитині вдалося вибігти на вулицю. У цей час поруч проїжджав екіпаж патрульної поліції, до яких хлопчик звернувся по допомогу. Поліцейські одразу ж викликали медиків, після чого його доставили до лікарні.

При огляді лікарі виявили численні переломи та забої різних частин тіла. Медики оцінили стан як важкий. Наразі дитина перебуває у лікарні.

- Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень та за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили зловмиснику підозру. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення, - кажуть у поліції.

Поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції затримали зловмисника. За процесуального керівництва прокуратури слідчі оголосили кривднику підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.