Режисер Олег Боднарчук розповів про причини конфлікту з Поляковою та її продюсером

Режисер розповів, чому свого часу між ним та артисткою "пробігла чорна кішка".

Колаж KP.UA

Режисер Олег Боднарчук розповів про конфлікт із Олею Поляковою та її продюсером Михайлом Ясинським. В інтерв'ю KP.UA Боднарчук зізнався, що вперше між ними "пробігла чорна кішка" після перемоги виконавиці у проєкті "Як дві краплі" на телеканалі "Україна". Тоді режисер написав пост у соцмережах, у якому вказав на факт нібито нечесного голосування на користь співачки.

- в цілому, ви праві. Між нами пробігла чорна кішка. Причому у нас були прекрасні приятельські відносини з Михайлом, з Олею ми були знайомі, навіть працювали на якихось шоу. Вперше ми поцапалися, коли на проєкті «Як дві краплі», де я працював режисером і в якому перемогла Оля, мені стали відомі факти нечесного голосування і виявилося, що насправді міг перемогти Дантес. Я, як завжди, написав про це пост і отримав погрози від Ясинського про звернення до суду. Ніякого суду не було. Пройшло багато часу, і ми почали нормально спілкуватися, - зазначив Олег.

Новий конфлікт між режисером та співачкою стався у 2022 році, коли зірка випустила пісню "Колискова мелодія України" на музику Мирослава Скорика.

- Пізніше виникла ситуація, коли на початку війни Оля заспівала пісню на музику Скорика. На цю ж мелодію вже давно була пісня в Оксани Білозір, і співачка одразу вийшла в публічний простір з інформацією, що ніхто з боку Полякової не узгодив з сім’єю Скорика питання авторських прав. У відповідь Оля написала пост, де публічно дуже образила Оксану Білозір. Я взяв на себе сміливість і під цим постом запитав: а реально, що з правами? Тобто якщо з ними усе в порядку, то чому не можна перейти з емоційної дискусії у суто правову? – уточнив режисер.

Боднарчук зазначив, що цей публічний жест йому не вибачили. І з того часу їхні з Поляковою стосунки перестали бути дружніми.