В Авдіївці росіяни дронами атакували правоохоронців, які рятували поранених жінок

Жінку, у якої від російських ударів помер чоловік, доправили до лікарні під обстрілом.

facebook.com/don.gunp

В п'ятницю. 12 січня російські військові атакували дронами правоохоронців в Авдіївці Донецької області, коли ті допомагали пораненим жінкам. Поліція прибула на виклик, щоб допомогти постраждалим від російських ударів і сама потрапила під обстріл. Про це повідомляє поліція Донецької області.

- "Білі янголи" отримали повідомлення, що у приватному секторі постраждали люди. Чоловік загинув, а дружина зазнала тяжких поранень. Коли поліцейські надавали жінці медичну допомогу, ворог скинув з дрона боєприпас. Правоохоронці помітили, що дрони продовжує стежити за ними і може будь-якої миті направити по них удар. Діяли швидко та злагоджено і вже за кілька хвилин безпечно доставили постраждалу до місцевої лікарні. Медики стабілізували її для подальшої евакуації до Мирнограда, - розповіли правоохоронці.

Крім цього, тяжкі травми внаслідок ракетного обстрілу отримала ще одна місцева мешканка. Стан її був критичним. Рятували жінку за тим самим алгоритмом: невідкладна допомога – зупинка у місцевій лікарні для стабілізації стану – евакуація до тилової медустанови, додали правоохоронці.