Кабмін офіційно відкликав з Верховної Ради свій законопроєкт про мобілізацію

Документ відправляють на доопрацювання.

t.me/Denys_Smyhal

Кабінет міністрів 11 січня відкликав із Верховної Ради свій законопроєкт про зміну правил мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Документ доопрацьовуватимуть. Про це повідомляється на сайті парламенту.

- Сьогодні на позачерговому засіданні Уряд підтримав протокольне рішення, ініційоване Міноборони "Про відкликання внесеного до Верховної Ради проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової службиˮ. Після доопрацювання Міністерством оборони відповідний проект Закону буде повторно винесений на розгляд Кабінету Міністрів, - повідомили в Уряді.

Раніше цього ж дня, 11 січня, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що законопроєкт про мобілізацію №10378 разом із напрацьованими у Верховній Раді пропозиціями повернули до Кабміну. Рішення було прийнято на закритій нараді з військовим командуванням та засіданні Погоджувальної ради, на якій були присутні головком Залужний, начальник Генштабу Шаптала та міністр оборони Умеров.