Російський удар пошкодив підприємства у Кропивницькому, загинула одна людина

Під час ранкових ударів по Кропивницькому росіяни пошкодили підприємство «Укренерго», загинула одна людина.

ДСНС

Під час ранкових ударів по Кропивницькому росіяни пошкодили підприємство «Укренерго», загинула одна людина. Про це повідомила пресслужба компанії.

- Внаслідок ракетної атаки, що сталася зранку 4 січня, пошкоджено один із об’єктів НЕК «Укренерго» у Кропивницькому. На жаль, є загиблий. Ще 5 осіб отримали поранення. Також зазнав пошкоджень і об’єкт ПАТ «Кіровоградобленерго» - поранено 2 енергетиків.
Внаслідок атаки знеструмлено повітряні лінії. Без напруги залишилися побутові споживачі та залізниця. Наразі енергетики працюють над відновленням електропостачання. Ситуація контрольована, - повідомили в "Укренерго".

За даними ДСНС, ракета пошкодила будівлі на кількох підприємствах, що належать місцевим енергетикам. Вісьмох працівників доставили до лікарень з осколковими пораненнями. Через пошкодження лінії електропередачі в окремих районах Кропивницького були перебої з електроенергією та водою, але все вже відновили.

У ніч на 4 січня РФ атакувала Україну двома ударними БПЛА типу Shahed-136/131. Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, ворожі дрони направлялись з південно-східного напрямку.