Андре Тан за кордоном зустрівся із Періс Гілтон - згадували її візит до України у 2011 році

Український дизайнер Андре Тан на закритому заході за кордоном зустрівся із американською моделлю Періс Гілтон.

Український дизайнер Андре Тан на закритому заході за кордоном зустрівся із американською моделлю Періс Гілтон. Вони згадували її візит до України у 2011 році, коли Періс стала моделлю на показі бренду Andre Tan у Києві. Знімком із "суперблондинкою" дизайнер поділився в інстаграмі.

- Зустріч через 12 років... І ось днями мені випадково вдалося зустрітися з Періс на одному закритому заході. Знаєте, це таке незвичайне відчуття. Ми вже обидва зовсім інші люди. Ми з посмішкою на обличчі згадували цей показ, а потім цікавилися справами один одного та як діти. Якби хтось сказав тоді, що я буду з Періс Хілтон через стільки років обговорювати сім’ю і вітати її з народженням другої дитини, я б не повірив, адже тоді вона не створювала враження сімейної людини, та й я жив іншим. Дякую їй і собі тому з 2011 року, що не побоявся. Це було дійсно важлива подія у моєму житті!, - написав Андре Тан.

Нещодавно Андре Тан згадував показ за участю Періс Гілтон як один із найстресовіших у своєму житті. За словами дизайнера, американській зірці не подобалися українські візажист та перукар і вона мало не зірвала показ.