У рідному місті Шакіри відкрили статую співачки

Для монумента відтворили танцювальний рух Шакіри з кліпу Hips Don't Lie 2005 року.

instagram.com/shakira

На батьківщині Шакіри встановили статую на честь співачки. Шестиметрову бронзову скульптуру відкрили у рідному місті зірки Барранкілья у вівторок, 26 грудня. За задумом художника Йіно Маркес, для монумента відтворили танцювальний рух Шакіри з кліпу Hips Don't Lie 2005 року. Про це артистка повідомила в Instagram, показавши знімки скульптури.

На таблиці, встановленій поруч зі статуєю, говориться: "Серце, яке композицує, стегна, які не брешуть, неперевершений талант, голос, що рухає маси, і босі ноги, що крокують на благо дитинства та людства. Скульптура Шакіри, відлитої з бронзи, заввишки 6,50 метрів, яка виконує свій культовий танець живота. Кінець алюмінієвої спідниці символізує хвилі моря та річки. Підняті руки та вертикально стислі кисті представляють межу трансцендентності (вихід за рамки можливого. – Авт.)”.

На відкритті пам'ятника позували батьки зірки - мама Нідія та батько Вільям, а також її брати та сестри. На знімках також помічено мера Барранкільї Гайме Пумарехо Гайнса.

- Я щаслива розділити це з моїми батьками і особливо з моєю мамою у її день народження, - прокоментувала співачка.

Шакіра - єдина дитина у сім'ї письменника Вільяма Мебарак Чадіда та його дружини Нідії. У неї також є вісім зведених братів і сестер від попереднього шлюбу її батька.