Переможці Megogo Music Awards: Дантес - "артист року", а дует Огнєвіч та SHUMEI - "колаборація року"

Цього року лауреатів церемонії визначили у 14 номінаціях за допомогою голосування журі (50%) та глядачів на сайті (50%).

прес-служба Megogo

У Києві відбулася церемонія вручення премії MEGOGO MUSIC AWARDS, де нагородами відзначили популярних артистів та найкращі музичні проєкти та ініціативи за останні 12 місяців. Цього року лауреатів церемонії визначили у 14 номінаціях за голосуванням журі (50%) та глядачів на сайті (50%).

"Поп-артистом року" став Володимир Дантес, а відзнаку "Альбом року" забрала платівка "ROOM" від ONUKA. "Колаборацією року" названо трек "Буревіями" від Злати Огнєвіч та SHUMEI, а премія "Нова хвиля поп-музики" дісталася YAKTAK.

У двох номінаціях визначилися одразу декілька переможців, оскільки вони отримали однакову кількість балів від глядачів та журі. Так, у категорії "Альтернативний/інді-артист/ка" виграли Лілу45 та Паліндром, а "Кліпом року" названо "MASANDRA" від Latexfauna та "Герої вмирають" виконавиці Стасік.

Переможці MEGOGO MUSIC AWARDS 2023:

Megogo Music Awards – премія, заснована командою музичного каналу MEGOGO LIVE у 2022 році. Мета премії – популяризація сучасної української музики, пошук нових імен та звучань, а також справедлива нагорода творчих успіхів наших артистів.